Kender du FN's 17 bæredygtige målsætninger for verdens udvikling fremadrettet?

I 2015 blev verdens ledere enige om 17 globale målsætninger; officielt omtalt som ’Sustainable Development Goals’. Med disse mål er det forventningen og håbet, at verden skal være et bedre sted i 2030, hvortil målene løber, før de erstattes af nye opdaterede målsætninger.

Målsætningerne fungerer som vejledninger til regeringer, virksomheder og ligeledes det civile samfund. Timbered er ingen undtagelse og tager derfor også til dels afsæt i en række af disse målsætninger. De er nemlig med til at give en indikation af, hvordan verdenen udvikler sig i fremtiden. Herunder hvad der vil være i fokus fremadrettet. Derfor kan der også implicit aflæses forretningsidéer ud fra de 17 målsætninger. Det er nemlig disse, der bl.a. skal drive og understøtte udviklingen fremadrettet. Her kommer Timbered ind i billedet med vores nytænkning af bæredygtige materialer i modebranchen.

Det er et fåtal, der stadig benægter klimaudfordringerne. Det er dog stadig ikke altid lige let for forbrugerne at tage det bæredygtige valg, selvom de foretrækker det. Måske er det ikke altid oplyst, slet ikke en mulighed eller bare alt for dyrt i forhold til alternativet. Så længe dette er tilfældet, er det svært at forestille sig, at de bæredygtige alternativer bliver det gængse valg. Timbered er et forsøg på at tilbyde det bæredygtige valg til forbrugerne, der hidtil kun har haft mulighed for at vælge mellem diverse plastik solbrillemodeller - og så endda til fair priser, samt høj kvalitet og komfort. Vi håber, du vil med på rejsen!

Leave a comment

All comments are moderated before being published