Køb et par solbriller og træk 6 ton CO2 ud af atmosfæren!

Hver gang vi sælger et par solbriller, planter vi et træ i samarbejde med non-profit organisationen, One Tree Planted. Det gør vi for at understøtte og opretholde en bæredygtige produktionscyklus. For selvom alt vores træ er fra bæredygtigt skovbrug (der bliver ikke fældet mere, end der plantes) vil vi gerne yde en ekstra indsats for miljøets skyld.

Der er mange gevinster at hente ved at plante træer. Først og fremmest trækker træer CO2 ud af atmosfæren. De skal nemlig bruge blandt andet CO2 for at vokse. Samtidig frigiver træer ilt til atmosfæren. Træer bruger altså CO2 og frigiver O2 – en positiv effekt, der er nødvendig for at bremse global opvarmning. Et træ optager cirka 6 ton CO2 i løbet af dets levetid alt afhængig af art. Det betyder, at hver gang du køber et par solbriller, er du med til at trække 6 ton CO2 ud af atmosfæren, da der vil blive plantet et træ som følge af dit køb.

Man kan producere cirka 150.000 par solbriller ud af ét træ. Da vi planter et træ for hvert af disse par solbriller solgt, vil der blive plantet 150.000 nye træer for et træ fældet. Binder disse træer 6 ton CO2 hver, vil de samlet binde cirka 900.000 ton CO2.

På denne måde kan vi opretholde en bæredygtig produktion og samtidig producere med et sundt, flot og godt materiale. Med solbriller fra Timbered kan du altså både skåne miljøet, udvide verdens skovarealer og forkæle dig selv med unikke bæredygtige solbriller af høj kvalitet.

Vi håber, du vil med på vores rejse.

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published