Om os


Timbered er et dansk solbrilemærke med et unikt udvalg af træsolbriller. Solbrillerne er lavet af træ. Du kan altså roligt bære solbriller fra Timbered med god samvittighed. Solbrillerne er nemlig bæredygtige og moderne på samme tid.

Timbered blev grundlagt i 2016 af den unge iværksætter Rasmus Brendborg: "Jeg har altid været vild med naturen. På samme tid, har jeg altid være interesseret i modeverdenen. Timbered er et forsøg på, at bringe disse to ting sammen. Timbered er altså resultatet af et produkt, der kombinerer modeverdenen med naturens egne, smukke materialer." Bæredygtighed og klima er i den seneste tid blevet et utroligt populært emne. Et populært emne, hvori vi vil vise vejen og inspirere andre fra modeverdenen. Samtidig vil vi give dig en mulighed for at følge moden og samtidig ikke belaste naturen.

Hvert par solbriller har levet deres eget liv, har eget træmønster og er derfor eksklusivt kun til netop dig! I vores solbriller, kan man virkelig se hvor smuk naturen er. Træ er et materiale, der overrasker positivt gang på gang.   Vi vil hos Timbered vise naturen den respekt, den fortjener. 

HVER DAG arbejdes der hårdt hos Timbered. Vi ønsker nemlig, at kan give dig det, du efterspørger. Vores mission er altid glade kunder, og det vil altid være topprioritet at opnå netop det.  

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Email: info@timbered.dk

eller

Mobil: +4530570705

Vi holder til på følgende adresse:

Høje Støvring 24
9530 Støvring
Danmark

Andre oplysninger:

Email: info@timbered.dk
Mobil: +4530570705

CVR: 37896330

 


Link to product text is here